Članstvo

Vozački ispiti

Međunarodne dozvole

1987

Carinska djelatnost

  Prometni poligoni
 
1987 HAK nudi i pomoć na moru
Vijesti iz HAK-a
987 postaje 1987
objavljeno 14/05/2010

 

U sklopu prilagodbe propisima Europske unije Hrvatski autoklub će morati promijeniti telefonski broj svoje službe pomoći na cesti. Naš prepoznatljivi 987 od 17. svibnja postat će 1987.
Važno je napomenuti da će broj 987 biti u funkciji sve do 1. siječnja 2011. godine. Dakle do tog datuma možete zvati i jedan i drugi broj i javit će vam se naši operateri koji će vam u najkraćem vremenu riješiti problem pozivom naših osposobljenih mehaničara ili vozila za vuču. Dogodi li vam se kvar na vozilu, zovite besplatni broj 1987 i naši će vam djelatnici pomoći - brzina i stručnost su zajamčeni, jer je HAK već desetljećima najbolji jamac sigurnosti.

Broj našeg vozača za pomoć na cesti: 00 385 98 297 300

Tehnički pregled vozila: http://www.hak.hr/vozila/tehnicki-pregledi/

Hrvatski autoklub proširio je djelatnost i sada u suradnji sa EmergenSea, hrvatskom mrežom pomoći i dostave na moru, organizira pomoć i nautičarima u nevolji.
Na inicijativu čarter tvrtki, privatnih vlasnika brodova, osiguravajućih društava, ronilačkih klubova, udruge ribara te ostalih nautičkih subjekata oko zajedničkog problema pomoći i intervencija na moru osnovana je EmergenSea komercijalna služba pomoći i dopreme na moru koja posluje kao mreža ugovornih partnera zainteresiranih za pružanje pomoći i podrške na moru. Posebno opremljena brza plovila, odgovarajuća oprema, 24 satna dežurna logistika te prije svega iskusan i educirani kadar, ono je što EmergenSea mrežu čini pouzdanim partnerom u momentu kad vam na moru zatreba pomoć ili distava. EmergenSea djeluje iz 14 baza od Umaga do Dubrovnika, a perjanicu flote čini 5 RIS 850 SAR ( Search And Rescue ) gumenjaka sposobnih za plovidbu u gotovo svim uvjetma.
U slučaju potrebe dovoljno je zvati bilo 1987 bilo dežurnog skipera na +385 98 306609 i pomoć već stiže. Pomoć se pruža svima a članovi Hrvatskog autokluba uživaju povoljnije uvjete članstva i organiziranja pomoći.

         
Pregled naknada za usluge tehničke pomoći (PDF, 181.58 KB) Slike promidžbene akcije na rivi možete pogledati ovdje.

Planer putovanja

 

Izradio: Diagram d.o.o.