1987

Služba Pomoći na cesti HAK-Auto kluba "Split" dostupna je svom članstvu kao i svim vozačicama i vozačima 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Dogodi li vam se kvar na vozilu ili prometna nesreća, pozivom na besplatni broj telefona 1987  javit će vam se djelatnici Kontrolnog centra HAK-a koji će u najkraćem vremenu organizirati pomoć na cesti pozivom na intervenciju naših osposobljenih mehaničara ili vozila za vuču.

Svi članovi mogu koristiti usluge službe Pomoći na cesti do iskorištenja osiguranog bonusa u pojedinom članskom modelu. U praksi to znači da usluge vučne službe i servisnog vozila za otklon kvara možete koristiti višekratno.

Članstvo u HAK-Auto klubu "Split" veže se uz osobu nositelja članstva-ne morate biti i vlasnik vozila kojim upravljate da bi ostvarili usluge Pomoći na cesti.

 

Kontakt broj naše vučne službe: 098 297 300

Kontakt broj našeg servisnog vozila-pokretne radionice: 098 297 087

Kontakt broj naše auto-servisne radionice: 091 2539 599

Tehnički pregled vozila: http://www.hak.hr/vozila/tehnicki-pregledi/

 

Pregledi naknada za kontrolne preglede vozila
Pregledi naknada za usluge tehničke pomoći

 

HAK-Planer putovanja

 

HAK nudi i pomoć na moru

Hrvatski autoklub proširio je djelatnost i sada u suradnji sa EmergenSea, hrvatskom mrežom pomoći i dostave na moru, organizira pomoć i nautičarima u nevolji.

Na inicijativu čarter tvrtki, privatnih vlasnika brodova, osiguravajućih društava, ronilačkih klubova, udruge ribara te ostalih nautičkih subjekata oko zajedničkog problema pomoći i intervencija na moru osnovana je EmergenSea komercijalna služba pomoći i dopreme na moru koja posluje kao mreža ugovornih partnera zainteresiranih za pružanje pomoći i podrške na moru. Posebno opremljena brza plovila, odgovarajuća oprema, 24 satna dežurna logistika te prije svega iskusan i educirani kadar, ono je što EmergenSea mrežu čini pouzdanim partnerom u momentu kad vam na moru zatreba pomoć ili distava. EmergenSea djeluje iz 14 baza od Umaga do Dubrovnika, a perjanicu flote čini 5 RIS 850 SAR ( Search And Rescue ) gumenjaka sposobnih za plovidbu u gotovo svim uvjetma.

U slučaju potrebe dovoljno je zvati bilo 1987 bilo dežurnog skipera na +385 98 306609 i pomoć već stiže. Pomoć se pruža svima a članovi Hrvatskog autokluba uživaju povoljnije uvjete članstva i organiziranja pomoći.