HAK nudi i pomoć na moru

Hrvatski autoklub proširio je djelatnost i sada u suradnji sa EmergenSea, hrvatskom mrežom pomoći i dostave na moru, organizira pomoć i nautičarima u nevolji.

Na inicijativu čarter tvrtki, privatnih vlasnika brodova, osiguravajućih društava, ronilačkih klubova, udruge ribara te ostalih nautičkih subjekata oko zajedničkog problema pomoći i intervencija na moru osnovana je EmergenSea komercijalna služba pomoći i dopreme na moru koja posluje kao mreža ugovornih partnera zainteresiranih za pružanje pomoći i podrške na moru. Posebno opremljena brza plovila, odgovarajuća oprema, 24 satna dežurna logistika te prije svega iskusan i educirani kadar, ono je što EmergenSea mrežu čini pouzdanim partnerom u momentu kad vam na moru zatreba pomoć ili distava. EmergenSea djeluje iz 14 baza od Umaga do Dubrovnika, a perjanicu flote čini 5 RIS 850 SAR ( Search And Rescue ) gumenjaka sposobnih za plovidbu u gotovo svim uvjetma.

U slučaju potrebe dovoljno je zvati bilo 1987 bilo dežurnog skipera na +385 98 306609 i pomoć već stiže. Pomoć se pruža svima a članovi Hrvatskog autokluba uživaju povoljnije uvjete članstva i organiziranja pomoći.